ZDARMA Osobný odber Detva, Zvolen, Banská Bystrica | Objednávky na tel. č. +421 908 599 966

Mäsové

Sušienky – zverina

2,80 

Výborný zdroj energie s nízkym obsahom tuku

Mäso z diviny je veľmi výživné, obsahuje asi 20% bielkovín a 3% tuku

Vďaka nízkemu obsahu tuku je veľmi dobre stráviteľné

Má charakteristickú chuť a vôňu, vysoký obsah minerálnych látok a vitamínov skupiny B

Maškrty sú vhodné pre havkov v rekonvalescencii, šteniatka a psíkov v záťaži

Zverina je prvotriedne mäso, pretože neobsahuje hormóny ani zvyšky liečiv

Tyčinky – hovädzie + kolagén

0,65 

Maškrty z hovädzieho mäsa s vysokým obsahom bielkovín, železa, zinku a vitamínu B12

Chia semiačka sú zdrojom rastlinných omega-3  mastných kyselín a tiež antioxidantov

Zo svojho obsahu ďalej ponúkajú vlákninu, vápnik, fosfor, horčík, mangán, meď, železo, molybdén, niacín a zinok

Pozitívne ovplyvňujú proces trávenia a spomaľujú premenu sacharidov na jednoduché cukry

Energia prijímaná potravou sa tak uvoľňuje postupne a je oveľa účelnejšie využitá

Tyčinky – hovädzie s mrkvou

0,55 

Maškrty z hovädzieho mäsa s vysokým obsahom bielkovín, železa, zinku a vitamínu B12

Mrkva je najbohatší zdroj betakaroténov a obsahuje vitamíny C a D

Obsahuje magnézium, vápnik i železo, je plná antioxidantov a vlákniny

Na druhej strane obsahuje minimum tukov a cukrov

Skrátka vynikajúca plodina plná sily zastúpená v maškrtách pre tvojho havka

Kostičky – hovädzie so slaninou

1,19 

Maškrty z hovädzieho mäsa s vysokým obsahom bielkovín, železa, zinku a vitamínu B12

Chia semiačka sú zdrojom rastlinných omega-3  mastných kyselín a tiež antioxidantov

Zo svojho obsahu ďalej ponúkajú vlákninu, vápnik, fosfor, horčík, mangán, meď, železo, molybdén, niacín a zinok

Pozitívne ovplyvňujú proces trávenia a spomaľujú premenu sacharidov na jednoduché cukry

Energia prijímaná potravou sa tak uvoľňuje postupne a je oveľa účelnejšie využitá

Kostičky – hovädzie so škvarkami

0,99 

Maškrty z hovädzieho mäsa s vysokým obsahom bielkovín, železa, zinku a vitamínu B12

Chia semiačka sú zdrojom rastlinných omega-3  mastných kyselín a tiež antioxidantov

Zo svojho obsahu ďalej ponúkajú vlákninu, vápnik, fosfor, horčík, mangán, meď, železo, molybdén, niacín a zinok

Pozitívne ovplyvňujú proces trávenia a spomaľujú premenu sacharidov na jednoduché cukry

Energia prijímaná potravou sa tak uvoľňuje postupne a je oveľa účelnejšie využitá